- Hutsepot met worst en varkensgebraad
18,70 € - Vol au vent
19,80 € - Witloof met hesp en puree
19,40 € - Stoofvlees
20,40 € - Kalkoenescaloppen in champignonsaus
22,50 € - Kalkoenfilet (champignonsaus, supreme of Ardeense wijze)
22,50 € - Varkenshaasje (pepersaus, champignonsaus, Ardeense wijze, Boursinsaus of bessensaus)
22,60 € - Ruggebraad van speenvarken
22,90 € - Rundstong in madeirasaus
23,50 € - Werviksgebraad blackwell
22,60 € - Ardeens gebraad in mosterdsaus
22,60 € - Varkenswangetjes met trappist
22,90 € - Kalkoenorloff
22,60 € - Beenhesp (jagersaus of champignonsaus)
22,60 € - Kalfsgebraad in tuinkruidensaus
25,10 € - Lamsfilet in mosterdsaus
26,60 € - Lamskroontje
27,10 € - Steaks in buffetvorm met 3 sauzen
26,20 € - Parelhoenfilet in witloofsaus
26,60 € - Scampi’s met pasta
22,30 € - Gegrilde zalm met prei en wortel of hollandaise
25,50 € - Gebakken scharfilets in hollandaisesaus of veloutésaus
25,50 € - Gebakken kabeljauw in hollandaisesaus of veloutésaus
26,30 € - Kabeljauw met gerookte zalm in hollandaise
26,30 €
Bij alle hoofdgerechten te kiezen uit:
- kroketten
- gratin
- frietjes
- puree
Alle hoofdgerechten zijn voorzien van aangepaste groentjes.