Folder Feestzaal Hoofdgerechten Dranken inbegrepen Gerecht Prijs per persoon Hutsepot met worst en casselrib € 17,10 Vol au vent met frietjes € 18,20 Witloof met hesp, kaassaus en puree € 17,70 Stoofvlees met frietjes € 18,70 Halve kip met frietjes € 18,70 Ribbetjes met frieten € 20,00 Kalkoenescaloppen in champignonsaus € 20,90 Kalkoenfilet: Op ardeense wijze In champignonsaus In suprèmesaus € 20,90 € 20,90 € 20,90 Coq au vin € 20,20 Kipfilet: In pepersaus In champignonsaus € 20,90 € 20,90 Rundstong in madeirasaus € 21,90 Varkenshaasje: Op Ardeense wijze In champignonsaus In pepersaus Met bessensaus Met boursinsaus € 21,00 € 21,00 € 21,00 € 21,10 € 21,20 Ruggebraad van speenvarken € 21,30 Werviks gebraad blackwell € 21,00 Ardeens gebraad in mosterdsaus € 21,00 Varkenswangetjes met trapist € 21,00 Orloff € 21,00 Kalkoenorloff € 21,00 Gestoomde beenham: In jagersaus In champignonsaus € 21,20 € 21,20 Kalfsgebraad: In tuinkruidensaus In Grand mere saus € 23,50 € 23,50 Lamsfilet in mosterdsaus € 25,00 Lamskroontje € 25,50 Entrecote € 23,70 Steak met 3 sausjes in buffet € 24,60 Parelhoenfilet in witloofsaus € 25,00 Eend in druivensaus € 25,00 Scampi’s met pasta € 20,70 Gegrilde zalm met preislierten en wortel € 24,50 Gebakken tong in botersaus € 24,50 Kabeljauw met gerookte zalm € 24,50 Alle hoofdgerechten zijn voorzien van aangepaste groentjes. Bij alle hoofdgerechten te kiezen uit: kroketten, frietjes, gratin, aardappelpuree.