Folder

Slagerij

Warme hoofdschotels

Gerecht Prijs per persooon
met groeten zonder groeten
Kalkoengebraad : op Breugelse wijze of champignonsaus of suprèmesaus met fijne groenten € 13,10 € 8,60
Varkenswangetjes € 14,40 € 9,90
Varkenshaasjes : champignonsaus of pepersaus of Ardeense wijze, of bessensaus € 13,40 € 8,90
Werviks gebraad op de wijze van de chef € 13,40 € 8,90
Ardeens gebraad in mosterdsaus of jagersaus € 13,40 € 8;90
Gestoomde beenham : jagersaus of champignonsaus € 14,10 € 9,60
Kalfsgebraad in tuinkruidensaus of Grand mere saus € 16,90 € 12,40
Geflambeerde lamsfilet met mosterdsaus € 18,50 € 14,00
Parelhoenfilet in witloofsaus € 18,00 € 13,50
Eendenborst in druivensaus € 18,00 € 13,50
Gegrilde zalm met preislierten en wortel € 17,10 € 12,60
Tongfilets in vissaus met prei € 17,10 € 12,60
Kabeljauw in gerookte zalm € 17,10 € 12,60

Alle hoofdschotels worden afgeleverd in ovenvaste aluminium schotels.
Bij alle hoofdgerechten inbegrepen : kroketten of gratin of frietjes, assortiment warme groenten
Zonder groenten en aardappelbereiding is – 4,50 €