Warme hoofdschotels
Gerecht |
|
Prijs per persooon |
|
met groeten |
zonder groeten |
Kalkoengebraad : op Breugelse wijze of champignonsaus of suprèmesaus met fijne groenten |
€ 13,10 |
€ 8,60 |
Varkenswangetjes |
€ 14,40 |
€ 9,90 |
Varkenshaasjes : champignonsaus of pepersaus of Ardeense wijze, of bessensaus |
€ 13,40 |
€ 8,90 |
Werviks gebraad op de wijze van de chef |
€ 13,40 |
€ 8,90 |
Ardeens gebraad in mosterdsaus of jagersaus |
€ 13,40 |
€ 8;90 |
Gestoomde beenham : jagersaus of champignonsaus |
€ 14,10 |
€ 9,60 |
Kalfsgebraad in tuinkruidensaus of Grand mere saus |
€ 16,90 |
€ 12,40 |
Geflambeerde lamsfilet met mosterdsaus |
€ 18,50 |
€ 14,00 |
Parelhoenfilet in witloofsaus |
€ 18,00 |
€ 13,50 |
Eendenborst in druivensaus |
€ 18,00 |
€ 13,50 |
Gegrilde zalm met preislierten en wortel |
€ 17,10 |
€ 12,60 |
Tongfilets in vissaus met prei |
€ 17,10 |
€ 12,60 |
Kabeljauw in gerookte zalm |
€ 17,10 |
€ 12,60 |
Alle hoofdschotels worden afgeleverd in ovenvaste aluminium schotels.
Bij alle hoofdgerechten inbegrepen : kroketten of gratin of frietjes, assortiment warme groenten
Zonder groenten en aardappelbereiding is – 4,50 €